tisdag 15 december 2009

Snön faller :)


Ja nu var det ett par dagar sedan som man uppdaterade bloggen, men vad som hänt är att Axel blivit mycket bättre men hostan sitter kvar lite fortfarande och han är lite hes. I lördags hade vi Lucia firande med kyrkverksamheten som både Rebecca och Sebbe går med i, sedan i söndags hade Rebecca lucia med sitt konfirmationsgäng och det var så roligt att både kicki, caroline och mormor anna var med och tittade. Måndagen bestod av först lite jobb, skola och dagis sedan kl 15,30 var det dax för axel att ha Lucia firande efter det var det Sebbes tur igen att ha lucia firande men då med sina klass kompisar :) så nu har vi lussat så det räcker och blir över :)

Som sagt jag blev väldigt förvånad över att det kommit så mycket snö över natten, vi tog in husvagnen igår (som tur var) och då snöade det, men kunde ju absolut inte tro att det skulle bli så här mycket.. Idag har jag och Axel varit ute och skottat så tanterna kommer fram för att hämta sin EP tidning på morgonen, gjorde bara lite gångar, bara det var jobbigt, så gubben får sätta på snö kedjorna på traktorn när han kommer hem och ploga bättre :) Vi försökte att åka lite snowracer men det gick tyvärr inte för mycket ny snö, får se i morgon om det packat till sig lite.

Efter att vi pulsat runt lite i snön så tog vi ut fikat som vi gjort i ordning innan vi gick ut, borstade av trappen och slog oss ner för att njuta av lite varm choklad som Axel inte dricker utan ljummen nypon soppa som han tyckte var väldigt gott! Till det åt vi färsk skogaholmslimpa med ost och pepparkakor.

Sittandes ute med varm choklad, limpa med ost och snö som virrvlar ner finns det något mysigare :):) nu börjar jag få julstämmning :) Hoppas bara för allt i världen att det här får ligga kvar till Julafton.

Nu har jag ett par dagars ledighet eller rättare sagt fram till tisdag nästa vecka, undrar vad jag och Axel ska hitta på då? kanske tar snow racern in till stan och åker i deras backar? eller bygga snögubbe eller snö lyckta här hemma, skulle behöva köpa de sista julklapparna också, sedan på fredag så är det tomte fest på öppna förskolan och då ska vi åka dit. Och på söndag är det kalas firande av Jakob som fyller 3 år :)

1 kommentar:

  1. Men vad detta såg mysigt ut .men kallt
    kram mormor

    SvaraRadera