måndag 28 december 2009

Jul helgen över och Nyårsafton börjar närma sig.

Hej, var ett par dagar sedan som jag skrev men det blir så när tiden inte riktigt räcker till är glad att jag hunnit skriva räkningarna. Ja julafton var jätte mysig och med mycket trevligt sällskap:) Det var tänkt att vi skulle med och avsluta julafton i kyrkan men jag blev akut trött och kände mig nästan lite illa mående så vi hoppade över den. Jobba på juldagen medans resten av familjen njöt av att paketera upp sina paket ordentlig och "leka" med dom :) Barnen fick många paket som som var lyckliga över, bl a ett Wii av mormor och det spelas det på hela dagarna just nu:)

Oves mormor Inga-Lisa ligger på sjukhuset i uppsala för förra måndagen så halkade hon mitt framför mig när vi var på väg till kiosken hos oss för att förnya henne keno, som tur var bröt hon ingenting efter att hon kommit upp igen och hon gjort det hon skulle så åkte vi hem, hennes vänster knä blev svullet hon fick stora vatten blåsor på knät, hon har från början knä proteser. Hon var in till doktorn dagen för julafton och hon skulle avvakta men sen på juldagen så fick hon åka in igen för blåsorna hade blivit jätte stor och vatten fyllda. Så nu ligger hon på ortopeden på UAS, fick höra idag att det inte blev någon operation idag för dom hade ingen ny protes hemma, efter röntgen så visade det sig att protesen spruckit så det finns några lösa bitar där, sen så måste blåsorna läka ut innan dom kan operera, det blir inget den här veckan. Hon får inte stödja på benet och eftersom hon dessutom har knä protes på det andra benet och är 81 år så är det inte så lätt att hoppa på krykor och sedan ska benet ligga i hög läge. Undra hur lång tid det kommer att ta och hur det kommer att sluta??

Efter alla helger så får vi återbesök till Nevrologen för att kolla att de snurr attacker Axel har ibland inte är epelepsi men det tror man inte, sedan blir det till öron för att kolla att det inte har något med öronen och balansen att göra.

Och nu har jag fått tid till barnspecialist mottagningen för Sebastian för jag misstänker att han är alergisk mot katter och vi som har 2 st, så den 15 januari så blir det förmodligen pricktest och uppkollning av den troliga förkylningsastman, den kan även ha ngt med katterna att göra *suck* :(

Nu siktar jag fram mot Nyårafton då min moster kicki, urban och richard kommer till oss för att äta och dricka gott och sedan smälla raketer :) Caroline blir hemma med sina kompisar och har fest:)

Så nu är det lite nytt på sidan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar