söndag 19 december 2010

Helgen gick väldigt fort!

Lördagen bestod av en massa fixande i badhuset för Km i simning och Lucia firande. Alla ni som inte var där missade något kan jag bara säga, jättefint, stämmningsfullt och varm. Alla våra simmare var jätte duktiga både på att simma med lucia kläder och att sjunga. Lite vinst på lotteriet vart det för våran familj, en korg med lite hjortron glödd, sylt osv (jag som inte ens tycker om hjortron) och ett paket med Blixten blåster :)

Gick bra för Rebecca i simtävlingarna, hon simmar ju mot dom som är en hel grupp före henne så det är inte så lätt för henne att vinna, hon är inte så långt efter näst sista:) Sen vann hon ju ett 2:a pris i poäng jakten som utespelar sig över hela året. Hon hade förbättrat sig bäst under året på sitt simsätt. Så snacka om att hon var glad! :)

Idag kom Johan ut med Fanny och Thilda de skulle leta gran, Johan ska ha en som är 2,5 - 3 meter hög!! Ja han har högt i tak. Men lite kräsen som han är så hittade han ingen, Fanny och Thilda hittade men det var ju någon lite gren eller dyligt som fattades. Fanny kom in och sa: Vi hittade en gran men pappa tyckte inte om den! Den ska ju stå i ett hörn då gör det väl inget om en gren är borta! Nu har vi ju gott helt i onödan i skogen.
Ja jag vet inte vart han ska hitta sin gran, tror han har tittat lite för mycket på Kalle Anka granen och inte riktigt förståss att det är tecknat *S* När de väl kom tillbaka så fikades det lite 4:e andvents fika, infall sig lite julstämmning här hos mig i dag :)

Nej lite tv tittande och sen i säng, är lite spänd inför i morgon. Hoppas verkligen inte att dom hittar något.

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna att allt gick bra för Axel idag. Kram Chattis

    SvaraRadera
  2. Hoppas allt gick bra när ni var i Uppsala och att ni fick en lugn och skön jul. Fortsatt god jul till dig och familjen =)
    Kram

    SvaraRadera